Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Nieuwsbrieven

donderdag 12 april 2018

Archief van nieuwsbrieven:   april 2018 januari 2018 september 2017 juni 2017 februari 2017 .

Projectaanvraag 'Opening the black box' gehonoreerd

woensdag 11 april 2018

In samenwerking met de Universiteit, Pluryn, Entréa/Lindenhout, CONRISQ, Praktikon, de Academische Werkplaats Inside Out en Tranzo hebben wij begin september een investment grant geschreven voor het bouwen van een dataverzamelingstool voor de praktijk en onderzoek. Middels deze tool willen wij Routine Outcome Monitoring (ROM) uitbreiden met gepersonaliseerde en procesmatige data.

Leden druk bezig met projectvoorstel Leernetwerken

vrijdag 6 april 2018

Met de deadline voor het indienen van de definitieve aanvraag voor het project "Regionale Leernetwerken" in het vooruitzicht, ging de werkgroep er nog eens goed voor zitten! Met deze enthousiaste club gaat onze aanvraag met de titel "Samen werken aan ambulante (gezins)hulp" er zeker goed uit zien. Succes! .

Verslag masterclass Individuele netwerkmodellen

woensdag 28 maart 2018

Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart organiseerden de Radboud Universiteit en Pluryn een masterclass voor praktijkprofessionals over het maken van individuele netwerkmodellen. In deze methode worden factoren die van invloed zijn op het welzijn en de problemen van een cliënt weergegeven in een netwerk.

Promotie Martine Weeland

maandag 5 maart 2018

Op maandag 5 maart om 10.30 uur heeft Martine Weeland met succes haar proefschrift "Angst en depressie in de residentiële jeugdzorg" verdedigd. Zij legde in haar lekenpraatje uit hoe zij het programma Op Volle Kracht in de praktijk heeft geïmplementeerd en onderzocht. Vanuit de corona kwamen enkele kritische vragen over de opzet, maar allen konden zeer kundig worden beantwoord.   Wij feliciteren Martine met deze prestatie!   Klik hier voor meer informatie over de promotie of klik hier voor meer informatie over het project.    .
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd