Nieuws

Cliƫntencommissie nieuwsberichtjes

  November 2020 Het project ‘Alternatieven voor Verblijf’met Nina Esmeijer is gestart. Jongeren en ouders denken mee over de opzet van het project. “Ik heb veel gehad aan jullie input. Daarmee wordt het project beter. Dank daarvoor.” Verder denkt de Cliëntencommissie na over een nieuwe werkwijze: minder vergaderachtig, meer ‘Dragon’s Den’ achtige meetings. Door de coronamaatregelen wordt er online vergaderd..

Themabijeenkomst Diversiteit

Dinsdag 19 januari vond een themabijeenkomst over diversiteit plaats. Studenten Sofyan, Yasmin, Milan, Bob en Rukiye, van de minor intercultureel werken aan de HAN, organiseerden deze bijeenkomst voor de Adviesraad van Inside-Out. Het was een interactieve bijeenkomst waarin we het met elkaar hebben gehad over wat cultuur, diversiteit en intersectioneel denken inhoudt en wat dit voor het doen van onderzoek betekent.

Even voorstellen: Merle Nordmann

Hoi, ik ben Merle Nordmann! Ik ben 25 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb een achtergrond in de psychologie en heb de master Arbeids- Organisatie, en Gezondheidspsychologie gedaan. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik de relatie tussen zelfleiderschap, autonomie en bevlogenheid onderzocht. Sinds 2019 ben ik werkzaam als bij WILTgroei als projectleider en onderzoeker.

Samen werken aan ambulante gezinshulp (SWAG) afgerond

Het project Samen werken aan ambulante gezinshulp (SWAG) is afgerond. Zoals gebruikelijk is in een eindrapportage van ZonMw verslag gedaan over de ontwikkeling, de opbrengsten en de geleerde lessen. Ook is een procesevaluatie geschreven en een Leerlijn betekenisvol samenwerken voor aankomende professionals in het sociale domein ontwikkeld.

subsidieoproep kennisvouchers ZonMw online

Bent u werkzaam in of vóór de jeugdsector als praktijkprofessional, beleidsmaker of opleider én op zoek naar een innovatieve oplossing die de jeugdhulp in uw regio kan helpen verbeteren? De werkplaatsen jeugd hebben een schat aan kennis opgedaan en bruikbare producten ontwikkeld.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd