Nieuwe leden Cliëntencommissie gezocht!

Nieuwe leden Cliƫntencommissie gezocht!

De stem en inbreng van jongeren en opvoeders in de Academische Werkplaats Jeugd (AWJ) Inside Out is van groot belang. We willen dat er aandacht is voor het perspectef van jongeren en opvoeders bij alle activiteiten van de werkplaats. Dit betekent ook dat onderzoek en resultaten aan moeten sluiten bij de  behoeften van jongeren en opvoeders. Waarom? Omdat onderzoek en onderwijs er beter van worden!

Heb je ervaring met de zorg voor de jeugd? Wil je bijdragen aan verbeteringen? Wil je meedenken over onderzoek en praktijk?  We zoeken jongeren en opvoeders die willen meedenken over onderzoek en verbeteringen in de zorg voor de jeugd. Dit doen we samen met onderzoekers, beleidsmedewerkers en professionals die in de jeugdzorg werkzaam zijn. 

Wat levert het je op?

Contact met andere jongeren en opvoeders met ervaringen in de zorg voor de jeugd;
Je kunt je ervaringskennis inzetten en daardoor bijdragen aan een betere zorg voor de jeugd;
Vergroten van je kennis en uitbreiding van je contacten door in gesprek te gaan met onderzoekers, bestuurders en professionals
Vergoeding: voor deelnemers zijn vacatiegelden beschikbaar (€10,- per meeting).

Tijdsinvestering: We gaan een aantal keer per jaar live en online meetings organiseren van steeds maximaal 2 uur.  Het werkgebied is de regio Arnhem en Nijmegen.

Wil je meer informatie? Zie ook de profielschets die we hebben opgesteld. Mail/bel/app Joke Stoffelen van Zorgbelang Inclusief: jokestoffelen@zorgbelanginclusief.nl of 06 23 63 73 38. 

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd