Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Nieuwsbrieven

woensdag 1 mei 2019

Archief van nieuwsbrieven:   november 2018 april 2018 januari 2018 september 2017 juni 2017 februari 2017 .

Evaluatie cliƫntencommissie

vrijdag 19 april 2019

Regelmatig evalueert de cliëntencommissie over hoe het gaat. In april dit jaar hebben zij dit samengevat in een visual: bekijk hem hier!.

Plan voor beter passende zorg voor kwetsbare jongeren

maandag 1 april 2019

  De best passende zorg voor de kwetsbare jongeren. Dat is het doel van het gezamenlijk actieplan dat de Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd (BGZJ) en het ministerie van VWS vandaag bekend maken. In het plan staan maatregelen om de huidige JeugdzorgPlus (gesloten jeugdhulp) te verbeteren.

Masterclass Implementatie 12 maart 2019 ZonMw programma GGZ

maandag 1 april 2019

Binnen Inside Out wordt veel onderzoek gedaan. Maar als dat klaar is, wat dan? Hoe zorg je ervoor dat de kennis die is opgedaan, wordt gebruikt in de praktijk? Met andere woorden: hoe implementeer je de resultaten? Het Onderzoeksprogramma ggz organiseerde rondom dit thema op 12 maart 2019 een masterclass.  Tijdens de masterclass werden door verschillende experts sessies gegeven over het invoeren, opschalen en implementeren van onderzoeksresultaten.

Marleen van Doorn promoveert

dinsdag 12 februari 2019

Op vrijdag 15 februari om 12.30 uur verdedigt Marleen van Doorn haar proefschrift genaamd Conducting research in clinical practice: Challenges in the assessment and treatment of childhood internalizing disorders. Lees hier meer..
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd